<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4913235566851933327\x26blogName\x3dEchipa+10\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://echipa10.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro_RO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://echipa10.blogspot.com/\x26vt\x3d-1329206982932741011', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

« Home | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next »

California dreamin’

BRD goes bancart

Pe 13 MNAC-ul expune colectia Société Générale.

Mai precis, timp de o luna, la Casa Poporului, o colectie care a fost deja expusa pe afara va prezenta publicului larg tablouri si fotografii ale unor creatori contemporani.

Pierre Soulages, un fel de Adi Mutu al colectiei expune “14 mai 1958” (tablou in acuarela): “Foarte tare” ar zice suporterul fidel al artei contemporane, in schimb fotbalistul inrait care traieste bune si rele alaturi de “baieti” ar putea crede ca este o simpla panza colorata cu model geometric(ca puloverele de pe vremuri).

Unde se termina forbalul si incepe arta depinde de fiecare si de cum vede fiecare jocul.

Care este rolul BRD-ului in acest joc?

Daniel Bouton, CEO al GSG, sta si se gandeste la fulminanta sa cariera, la opera lui de o viata: la Société Générale; si se intreaba: Ce este Société Générale? Este unul dintre cele mai mari consortii bacare din Franta si din Europa, a treia banca de investitii din zona Euro, a sasea companie franceza din punctul de vedere al capitalizarii etcetc. Totusi intrebarea era care este rolul real pe care il are in viata de zi cu zi a clientilor sai. De exemplu, cineva care este client fidel GSG, petrece in medie 2 ore pe luna in in sucursalele bancii si asteapta la o coada(da, ca pe vremuri). In timpul asta nu poti juca fotrbal, in schimb poti face parte din echipa celor care savureaza arta contemporana.

Mai mult, un jucator pasionat va veni numai pentru tablou(nu chiar de amorul artei). Rolul?

Fiecare cu rolul sau dar rolul BRD-ului este: cel de care e agatat tabloul pentru care vii la expozitie.

BRD. Pentru ca arta.

leave a response