<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4913235566851933327\x26blogName\x3dEchipa+10\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://echipa10.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro_RO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://echipa10.blogspot.com/\x26vt\x3d-1329206982932741011', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

« Home | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next » | Next »

Cum coordonezi o echipă

"Fiecare are câte un rol în echipă"
Perfect de acord! Cineva trebuie să fumeze, cineva trebuie să se plângă că-i e foame, cineva trebuie sa fie paranoic, cineva tre să stea contemplativ pe canapea şi cineva trebuie neapărat să se plimbe pe net. Important e să ai un rol. Dar rolurile nu se stabilesc spontan şi nu sunt bătute în cuie, ci se schimbă şi se adaptează situaţiei. Totuşi, de undeva se începe:

Hai La Bibliotecă!
Da, biblioteca e un loc mişto în care să-ţi petreci o după-amiază de primăvară. Mai ales dacă e-n Cişmigiu, are terasă şi serveşte silva neagră.
Aici s-au discutat cele mai arzătoare probleme şi s-au luat cele mai importante decizii
... De fapt, nu s-a luat nici o decizie. Însă probleme dintre cele mai arzătoare s-au discutat cu siguranţă! Probleme cum ar fi "Cum naiba o fi trecut câinele ăla prin gard?!" sau "Ă... şi cum mai ajungem acasă?".

De la o vreme, discuţiile erau prea amicale, parcă ne înţelegeam prea bine. Asta duce la rutină şi la scăderea productivităţii! Nu puteam lăsa lucrurile la voia întâmplării, aşa că...

Hai să ne certăm!
Nu-mi amintesc prima ceartă, dar cea de după primul "training" e de referinţă. Pun ghilimele pentru că tocmai trainingul a fost obiectul disputei. Ce e un training, până la urmă? Are durată minimă sau maximă? Concret, ce am făcut noi a fost training? (Chiar aşa, domnule Balaci, cerem o lămurire. Pentru sănătatea mintală a membrilor Echipa 10:
A fost sau n-a fost?
)

Totuşi, ceva treabă trebuie să fi făcut...

Ne întâlnim mâine la mine, ok?
Cum, tre să-ţi înveţi pentru examen? Lasă-l dracu de ASE, şi-aşa te-nvaţă numai prostii. Ce, tre să mergi la doctor? Ia un faringosept şi vino-ncoa', doar n-oi muri până săptămâna viitoare.

Dar când reuşeam să ne întâlnim eram cu adevărat productivi. Dovadă sunt teancurile de hârtii cu săgeţele, armata de sticle goale de cola de pe hol şi ambalajele de la ciocolată. Sau, mai nou, notepad-urile şi discuţiile din Office Groove.

Urmează, de vineri seara (după concertul Gogol Bordello) până duminică dimineaţa, Incubatorul Echipa 10, eveniment care ar merita să apară în toate programele de ştiri şi să fie dezbătut de analiştii media, dar se va mulţumi cu un post pe blogul nostru.
...
Aşa... care erau publicurile alea?

Etichete: ,

  1. Blogger new_lady8 | 24 mai 2007 la 20:37 |  

    bravoo!!!! ce bine semanati cu fosta mea echipa .....ce vremuri..... si noi eram la fel :) aku .... in campu muncii => ceea ce va doresc si voua :)

  2. Blogger Vlad U. | 28 mai 2007 la 01:01 |  

    brrr, suna a sentinta :)

    aam doar 18 aaani etc.

leave a response